Trøfler

Mens jeg nu sidder og sveder over at skulle skrive ansøgninger – to om ugen, men nogle uger glemmer jeg det og pludselig skal man til rådigheds samtale og finder ud at man mangler at sende ti ansøgninger for at være i mål, men så er det nogen gange lidt svært at koncentrer sig, når der er så mange blogs der ude, med så mange gode ideer, en pige der nægter og sove og en mor der snart bliver skør i bolden.

Når nu jeg ikke kan lave noget kreativt selv vil jeg lige nævne at en af de andre fra min Krea bande har fået lavet sig en blog
Udover hun er med i min Krea bande, så er jeg også så heldig at hun er min svigerinde og også er blevet min veninde.

nu må jeg hellere komme i gang – hader ansøgninger

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bande. Bogmærk permalinket.

2 svar til Trøfler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *