Ferieplanlægning

Jeg elsker lister, og uden det ville mit hoved eksplodere.:) 
Imorgen skal vi på en uges ferie – og jeg skal pakke. Liste op og liste ned er det ved at blive til. Jeg har mest lyst til a t blive hjemme fra arbejde så jeg kan få pakket, men det må vente til i aften når Bissen er lagt i seng. For med alle de ting vi skal have med, så skal de ikke stå fremme for lang tid med hende i farvandet, for så er det spredt ud over hele hytten.  

Men jeg glæder mig til en uge med afslapning og dejligt selskab af min skønne familie og Bissen.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Lister. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ferieplanlægning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *