Cupcakefabrikken

Er der nogen af jer der har været på workshop hos Cupcakefabrikken ? Det har jeg – hele to gange. Min kære veninde Gitte har nemlig invitteret mig med. Og det siger en kageglad en som mig da ikke nej til. Så i onsdags var vi afsted.

Synes det er et rigtig godt begynder kursus hvor man lige kan lærer et par teknikker til hvordan man laver nogle lækre dekorationer.

Dog syntes jeg ikke lige min kreativitet rakte så langt den aften. Dog var der en kage som jeg var sikker på var noget for Bissen. Nemlig en med Barbapapa.

PicMonkey Collage

Lige et billed af barbarpapa der bliver spist Smiley

 

IMAG1112

Dejlige unge

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv, Kage. Bogmærk permalinket.

2 svar til Cupcakefabrikken

 1. Fie skriver:

  Jeg har desværre ikke været afsted endnu- men håber engang det bliver virkelighed:-) Jeg havde fornøjelsen at at se din skønne datter i fredags (jeg var vikar)- og hold nu på hvor er hun bare blevet stor og dygtig. Hun sagde hej HVER gang hun så mig:-)

  • Anette skriver:

   Ja, hej det har hun ret godt fat i 🙂 Tænker der var brug for ekstra hænder i fredags – sikke noget rod.
   Du skulle tage en veninde med ind forbi fabrikken, det er super hyggeligt og rart lige koble af. ( så jeg kobler af igen imorgen hos yarnfreak )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *