Mammalicious

( Dette indlæg er sponsoreret )

For tre år siden tog jeg og min kæreste en beslutning om at vi ville være forældre. Vi ville have os et barn.

Da jeg ventede bissen havde jeg til tider svært ved at finde tøj som jeg kunne passe. Mit daværende erhverv som ejendomsmægler, gjorde at jeg hver dag skulle se pæn ud, hvilket man ikke altid føler sig når man har en stor mave. Jeg savnede især vintertøj, som ikke bare var tøj der var alt for stort, men noget som kunne vise den voksende mave frem, på en pæn måde.

Jeg blev hurtigt en stor fan af Mammalicious overdele, men må indrømme at da jeg ikke var en str. 40 inden jeg blev gravid, så kunne jeg ikke passe deres bukser. Så jeg gik meget en haremsbukser og nederdele i den periode. Overdelene, var altid af god kvalitet og passede gennem hele graviditeten.

Det som jeg savnede den gang, kan du nu få hos Mammalicious. Mammalicious er en del af bestseller som sælger Graviditetstøj og ammevenligt-tøj. Deres nye vinterkollektion, ´back to nature´ indeholder varme brune og gyldne farver, et mix af grå farver i både striber og med mønstre, strik og denim. Netop det som de fleste ønsker sig af en efterårs og vinter garderobe. Og hvem vil ikke gerne med på Vintermode, selvom man er gravid ?

I april 2010 skulle vi til vores nevøs konfirmation og jeg husker tydeligt dagene op til, jeg var stor som et hus og kunne ikke finde noget at have på uden jeg kom til at ligne et telt. Jeg følte mig på ingen måde tilfreds med mit udseende den dag. Jeg kunne ikke finde noget tøj som passede. Hvis jeg endelig fandt noget så kostede det en bondegård. I dag ville det ikke være nødvendigt, med den kollektion som Mammalicious snart sender på gaden. Kollektionen hedder ´night reflection´ og indeholder en masse lækre kjoler og sæt som kan bruges til alle julefrokosterne og festerne. Farverne er støvede og pudder agtige i rosa, sølv og creme. Total lækker mor.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Mammalicious

  1. Fie skriver:

    Åh ja, lækre ting til fine priser… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *