Børne der aldrig sover

Jeps det er mine…. årh det er svært at indrømme, men for fanden hvor er det irriterende og hvor er de irriterende. Den sidste måned har vores ellers dejlig børn ikke gidet at falde i søvn. Det resulterer i sure forældre der snakker grimt og som ikke når alt de gerne vil.

Vibe er undskyldt hun har fået 8 tænder på halvanden måned og har derfor haft ondt og feber. Bissen, hun har bare bestemt sig for at hun ikke vil sove. Hun har i julen smidt natbleen, så det giver hende utrolig mange undskyldninger for at komme ned og tisse og så skal hun lige det ene eller det andet. Vi er ved at blive vanvittige. Desværre bliver klokken 22 mange dage før hun giver op, det betyder også at hun er træt dagen efter…. Men vi bliver ved med at kæmpe for hun skal kunne sove og vi skal have voksentid. Tid til at ordne det praktisk i hjemmet, tid til at være sammen bare os to, tid til at læse lektier og tid til at blogge og strikke 🙂

Er der nogen der kan sige det bare er en fase – og hvornår den slutter ?

Vibe sover da :)

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv, Brok, Familie, Lillesøster, Vibe og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Børne der aldrig sover

 1. heidi skriver:

  Puha… Jeg savner også min nattesøvn…
  Jeg glæder mig så meget til Daniel (10,5 måned) sover igennem og ikke skal have sutteflaske mere. Casper (5,5 år) sover egentlig fint nok om natten, men kan også lave ballade og bare snakke når han skal sove. Heldigvis plejer pustningens at gå sådan ok.
  Det er helt sikkert bare en fase de skal igennem, glæder mig selv til den rigtig gode nattesøvn
  Knus Heidi

 2. Nanna skriver:

  Det er bare en fase, eller rettere en dårlig vane. Vores på tre har smidt bleen i julen og vi havde også et par dage hvor det var spændende at stå op igen. Men det gik over. Men hun har også en million gode ideer inden sengetid. Og hvis hun er puttet så kommer hun ned for at kysse Mor, så går der lidt så skal storebror have knus osv. Men det er ikke længere hver aften og det varer ikke så længe som hos Jer. Så klager ikke. Hvis man putter med fast rutine og husker alt som tissetur, vand (skal nogen børn have, får de ikke her, ser det som blot endnu en dårlig vane) kys og kram så synes jeg godt man kan tillade sig at blive lidt skrap når barnet kommer. Jeg vil sige når jeg putter “godnat, sov godt. Vi ses i morgen tidlig” og hvis barnet kommer ned vil jeg sige “op i seng. Vi har sagt godnat” og hvis det f.eks. vil kysse igen vil jeg sige “vi har kysset godnat” …. Og ikke noget med at rage putte ritualet igen (så lurer de os nemlig og vil høre historie rigtig mange gange)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *