Weekenden

Sikke en weekend – en dejlig en af slagsene.

IMAG0225IMAG0227IMAG0230IMAG0231IMAG0232IMAG0235

En stor del af min lørdag blev tilbragt i tog. Jeg har sammen med min mor og søster, mostre og kusiner været en tur i København hvor vi var på Det Ny Teater og se Sing´ in the rain. En skøn musical – med god dans og musik og en masse gode deltajer.

Men turen i toget frem og tilbage er det jeg synes der er noget af det hyggeligste – vi strikker og snakker – ofte får vi talt om nogle af de ting man ikke altid lige for vendt til familiefesterne. Jeg er i gang med at strikke en cardigan til Elina.

Glæder mig til næste år Smiley 

Søndag har vi brugt i dejlig selskab med nogle venner til brunch og ellers bare været herhjemme.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Weekenden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *