Der arbejdes

I min fritid er jeg spejder, en af de grønne slags. Det har jeg været i mange år, siden jeg var 5 år.

Jeg er leder for en flok spejder. Det betyder at jeg hver tirsdag tager op i spejderhuset og laver noget sjovt sammen med nogle børn.

Men nogen gange siger man ja til at lave noget i lidt større sammenhænge. Og det er jeg kommet til. Jeg har sagt ja til at sidde og arbejde med de aktiviteter som spejder skal arbejde med. Det er helt fra de mindste på 5 år og op til voksne. Vi skal bestemme hvilke aktiviteter der skal laves og hvilke mærke der kan tages.

Vi har modtaget det fra en anden arbejdsgruppe, som har overleveret det til os i denne weekend. Så nu er jeg stegt og glæder mig til at komme hjem imorgen over middag. Men er fyldt med inspiration og gå på mod.

IMAG0290

Men nu er det tid til lidt rødvin og ideudvikling

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *