En vinder

Tusind tak til alle jer der har deltaget i min Give Away. Der var 18 deltagere og midt i pakkerod og barn der ikke synes hun skal sove lige nu. blev det til en nem måde. Bad min søde kæreste om at være lykkens gudinde og sige et tal mellem 1 og 18 og han sagde nr. 7.

Nummer 7 er hende her, Superprinsessen. (Så hvis du lige sender mig en mail, om hvilken str. og farver du kunne tænke dig, så vil jeg skynde mig at hækle en til dig.)

STORT TILLYKKE

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *