Travlhed

Der er travlhed i det lille hus. På lørdag tager jeg på lejr, og jeg glæder mig. Det betyder dog en del pakning. I dag er materialerne til lejren læsset, og nogle af de andre ledere er allerede taget afsted med dem.

Bissen skal for første gang med på lejr. Det kræver mange lister og overvejelser – hvor mange bukser mon hun bruger og hvad nu hvis hun får dårlig mave ( det har hun aldrig haft, så hvorfor skulle hun få det der )

Har en del kreativt jeg gerne vil have ordnet inden og så har jeg en datter der ikke synes hun skal sove før kl. 21 – nå jow så er jeg også blevet forkølet

Nå men Bissen elsker at være med i køkkenet og er god til at sidde på køkkenbordet og hjælpe til. Så vi har bagt kage, syltet agurker fra farfars drivhus (en alm og en med chili), og så er vi ved at koge rabarbersaft.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv, Kage, Mad. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *