Kender du friendtex.dk

 

(dette indlæg er sponsoreret)

Friendtex.dk er et tøjmærke for kvinder – kvinder der er meget som mig, eller i hvert fald er kollektionen for efteråret og vinteren 2012 er noget for mig.

Bissen må gerne have tøj på med masser af farver, men jeg, ja jeg holder mig til de varme, gyldne toner og lidt mørke farver.

Friendtex har tre hovedtemaer i efterårs og vinter kollektion 2012.

Cozy cool: Naturlige farver og nuancer, som dem man finder i naturen i den kommende tid. Lun strik, fede støvler og tørklæder. Årh – det er lige mig.

Minimalist: Er for de der elsker et enkelt, klassisk og feminint look. Rene linjer og dulme-de farver, grå, sort og lyng. Den enkle stil men absolut ikke kedelig.

Lady like: En stil der er lidt mere romantisk, med mange feminine detaljer. Yndige skjortebluser og korte jakker. Kollektionen indeholder også mange smykker og en hat til en hver lejlighed.

Det her er lige mig. Kunne godt se mig selv slentrer rundt på skolens gange iført dette sæt tøj.

 

Tøjet bliver forhandlet via homeparty, hvor du er værtinde. Du skal blot samle nogle veninder, kollegaer, naboer og invitere dem til en hyggelig aften, hvor I kan gøre en af de ting kvinder elsker at gøre. Snakke og shoppe J

Du kan også selv blive forhandler og afholde homepartys hos andre. Hvis du kan lide at sælge og mangler et job ved siden af dit ´normale job´ eller måske som studerende – et studiejob, så har du muligheden her.

Hvilken en af de tre hovedtemaer er dig og kunne du tænke dig at være værtinde?

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Kender du friendtex.dk

  1. Heidi skriver:

    Jeg kender godt Friendtex og jeg syntes også bare de har mange fine ting. Jeg faldt engang for en kjole de havde og fordi det jo bliver solgt gennem homepartys så var den jo ikke til at støve op nogen steder.

    • Anette skriver:

      Synes du har ret i at det er ærgerligt at de ikke har en netbutik, eller en liste over deres forhandlere for så kunne man jo have kontaktet en af dem og købe den vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *