Hverdag

Det er blevet hverdag igen. Skole, job, vasketøj, Bisse, og det hele passes. Der laves nem aftensmad for at nå det hele og aftnen sluttes af med slik i sofaen. Puhh, glæder mig til at mit overskud vender tibage på et tidspunkt.

IMAG1115

IMAG1117

IMAG1118

Det sidste billed, er en lille ting jeg er lidt stolt af. I dette hus lægger der mange ufærdige projekter. Men den lille kjole er rent faktisk blevet færdig. Kjolen er til nogle af vores naboer der lige har fået en lille pige. Så nu håber jeg den falder i deres smag.

IMAG1120

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv, Hækle. Bogmærk permalinket.

2 svar til Hverdag

  1. Heidi skriver:

    Orr kunne godt spise risengrød. Kjolen er bare så fin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *