Skynder mig langsomt

En ny weekend med mange gøremål er på vej.

Ugen er gået med at læse en masse om sprog og børn, og en masse overvejelser om praktikprojekt. Frustration over manglende vejledning af praktiklærer pga. sygdom. Men nu er det snart weekend, skal bare lige have skrevet de sidste noter og sendt til læreren, så vi forhåbentligt kan få vejledning på mandag. – Så jeg skynder mig – men lidt langsomt for luften er nu gået af ballonen.

2012-10-26 21.19.44

Men nu kommer weekend og bliver næsten forpustet når jeg tænker den igennem. Men jeg glæder mig til den.

Lørdag: svømning fra morgenstuden. Over middag skal vi til indflytningskaffe hos min lillesøster og hendes kæreste. Om aftnen skal jeg mødes med krea-banden, og ihh hvor jeg glæder mig.

Søndag: Skal jeg til mit første blogtræf i Lystrup og så burde jeg nok læse lidt mere.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bande, Skole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *