En engel

2012-11-28 23.33.15

En engel er blevet til. Tilbage i maj måned, blev en pige fra min klasse mor til en lille dreng Lucas. Lucas blev meget syg kort efter fødselen og døde et par dage efter. Hendes historie har berørt mig rigtig meget, da jeg slet ikke kan have at hun ikke fik sin Lucas med hjem. For en måneds tid siden da jeg begyndt at tænke på julen, og på Elinas første jul, kom jeg til at tænke på min veninde og på Lucas. Tænkte på hvor uretfærdigt jeg synes det er, at de ikke skal opleve en første jul sammen med Lucas, så derfor blev jeg inspireret til at lave hende en engel til juletræet. En lille drenge engel. Min veninde fik den i dag da jeg var inde på skolen for at mødes på en studiedag. Jeg håber hun blev glad og kan forstå min tankegang Smiley

Hvis du har lyst til at lave en engel som den her. Så finder du en DIY her

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Hækle, Ikke kategoriseret, Jul, venner. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *