Mamalicious

( Sponsoreret indlæg, men meningerne er mine )

I mit første indlæg om Mamalicious skrev jeg om at jeg da jeg var gravid med Bissen syntes jeg det var svært at finde tøj til festlige lejligheder, og som også var til at betale sig fra. Da man jo godt ved at det ikke er super længe man skal bruge det, så det ikke er sikkert man vil få det brugt så meget. Så hvorfor give flere tusinde kroner for et sæt tøj og det som jeg købte har jeg stadig liggende til en anden god gang.

Nu er det ved at være julefrokost sæson, og selvom man ikke bør drikke sig i hegnet vil man jo gerne som gravid gøre noget ud af sig selv, selvom man til tiderne nok mest føler sig som en stor badebold, så måske nok netop derfor har man lyst til at se godt ud og føle sig godt tilpas.

14A_winter_201216A_winter_201218_winter_201221_winter_2012

Mamalicious har i år en kollektion kaldet Nigth Reflection, som indeholder tøj som kan bruges i den kommende tid med julefrokoster, julefester og ikke mindst nytårsaften. Billederne ovenfor er nogle af mine favoritter. Outfits i støvede og afdæmpede farver, dog ville den hvide aldrig gå i mit hjem, med så meget jeg spildt ned på min mave da jeg var gravid Smiley Alle outfits ville vælte kegler til julefrokosten !

Hvilken outfit vil du helst bære ? Klik dig ind her og surf løs.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Mamalicious

  1. Anna skriver:

    Har du set den blå TUNNEL JERSEY KNEE kjole? Ihh, hvor er den fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *