Mode

(Sponsoreret indlæg, men meningerne er helt mine egne Smiley )

Som studerende og tidligere dagpengemodtager, så er det ikke fordi pengepungen altid har haft det lige let. Jeg har ikke kunne købe det som jeg lige gik og ønskede mig, men jeg er begyndt at finde alternative steder til at købe tøj til mig selv.

Jeg går meget op i at det tøj som jeg selv har på passer i tiden, passer til det jeg laver, og passer til de farver og former jeg nu en gang kan bærer/har.

Jeg havde tidligere en forstilling som at det kun var min mor (undskyld mor) og andre damer i store størrelser som købte tøj i Føtex. Men efter jeg selv er begyndt at se at der nogle ret fede ting ind i mellem. Jeg kan godt lide at jeg kan få sko og tasker og tøj til en overkommelig pris og mens jeg er der kan jeg også få tøj til Bissen, tøj der holder farven og formen. Jeg går derfor gerne i tøj fra Føtex. Det at jeg købe tøj billigere, men uden at jeg føler at det er andenrangs tøj jeg har på, kan godt gøre mig lidt høj.

Føtex har ændret deres syn på tøj, det er nu modetøj til de rigtige priser, priser som de fleste af os kan være med på. Føtex har lanceret et nyt modekatalog, som jeg har siddet og leget med. Og jeg mere virkelig leget med. Kataloget har en masse nye funktioner, man kan skifte farve på tøjet, så man kan se netop de varianter som de forhandler. Du kan se, hvordan photo shoot´et er sat op, du kan klikke dig tæt på og se mange af detaljerne, zoome ind og meget mere.

Jeg er positiv og kan sagtens se mig selv bruge kataloget fremover, synes i skal prøve at lege med som jeg har gjort.

 

Og hvis nogen skulle være interesseret ( gave hint til magen min) så er jeg ret vild med t-shirten med stjerner på, på side 4 Smiley

 

http://modemagasin.fotex.dk/

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Mode

 1. Gitte skriver:

  Sikke mange fine ting de har :-), måske jeg skulle en tur i Føtex 🙂

 2. Rikke skriver:

  Føtex og Bilka er begyndt at have mere smart tøj, synes jeg.. Og så har de også mange gode basisting, som toppe, T-shirts og cardigans.
  Jeg ejer både jeansleggings, bluser og toppe fra Føtex og Bilka. Jeg er ligeglad med hvad der står i nakken på tøjet, så længe det kan holde sig pænt i noget tid, er rart at have på og jeg synes det er pænt.

  Kan godt forstå du ønsker sig stjerne – T-shirten, den er også fin 🙂

  Vi ses imorgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *