Osuma.dk

( sponsoreret indlæg, men meningerne er mine)

Jeg tænker at jeg/vi her i blogland nok ikke er de eneste der har travlt i hverdagen ? og ingen bil har. Det gør det der med indkøb lidt besværligt nogle gange. Ofte må vi ud og låne os frem til en bil når vi skal handle stort ind.

Osuma

Vi har før talt om at købe og få leveret vores købmandsvarer. Det gør det hele da lidt nemmere. Så kunne vi bruge mere tid sammen med med Bissen.

Osuma.dk tilbyder at vi kan gøre brug af Indkøb på nettet. Bestille det om aften og få det leveret til døren. Så kan vi i ro og mag sidde med vores madplan og bestille det som vi har brug for til ugen. Tænker måske også at der bliver færre impulsindkøb, når man bestiller det over nettet.

Jeg kunne godt forstille mig at jeg kunne finde på, at bruge det om fjorten dage hvor jeg har fødselsdag, for det kræver immervæk en hel del indkøb til at have 12 mennesker til boller og kakao og lagkager.

Jeg havde troet at det var meget dyrere at handle købmandsvarer på nettet, men eftersom Osuma.dk har et samarbejde med Kvickly og Superbrugsen, og man derfor kan få deres discountmærke så er det ikke dyrere end at handle dem på almindeligvis i Superbrugsen ( hvilket vi gør en del, da den ligger tættest på)

Netop nu kan du få fri levering indtil d. 31/12, hvis du bruger rabatkoden: ZB4AYH

Er jeg den eneste der kunne tænkes at bruge den koden ?

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Osuma.dk

  1. Gitte skriver:

    Hvor lækkert med en kode du kan dele med os andre:-). Jeg vil helt sikkert prøve det….

  2. Rikke skriver:

    Nu bor vi ret tæt på fakta, som har åbent dagligt til 8-22, og har også en bill, men jeg synes det er super smart og til store indkøb eller en travl uge, så ville jeg helt sikkert godt kunne finde på at bruge det:)
    Måske allerede denne uge, når der er nu er en kode 😉 (jeg er nemlig ret god til de der impulskøb og tilbud… hosthost)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *