Lidt sker her da

Ja, vi har måske fundet lidt ud af hvorfor Bissen har haft svært ved at falde i søvn. Væske på ørene. Hendes næse er stoppet, så hun går med munden åben og savler, som da hun fik tænder. Så var i gemmerne for at lede efter savlesmækker, men de lægger nok på loftet. Så her til aften mellem bestillingsarbejde og skolearbejde, fandt jeg denne DIY og fik hurtigt bikset en smæk sammen. Men knapperne var jeg ikke helt heldig med. Jeg har lavet jersye på begge sider.

2012-12-10 22.43.21

Hvad bruger i andre til at slå trykknapper i med ? Dem her er bare sådan nogle der skal syes på og synes ikke de er specielt kønne.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv, SU, Sy. Bogmærk permalinket.

Et svar til Lidt sker her da

  1. Anne skriver:

    Den er da blevet super fin…jeg bruger trykknapper fra Stof og Stil, deres værktøjsdims man kan købe med og så en hammer…det fungerer fint for mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *