ABC-leg

(Sponsoreret indlæg)

IMG_1054

Vi har været heldige at få denne bog fra abcleg.dk. En bog med fagtesange i. Vi synger rigtig meget hjemme hos os for tiden og Bissen er super god til at synge med. Så denne bog er fyldt med en masse sange fra nær og fjern. Der er mange som vi kender og også mange vi ikke kender. Så jeg tror vi bliver nødt til at bestille cdén til eller købe et klaver. Smiley

Herhjemme er det et stort hit med sange man kan bevæge sig til, så vi hopper meget og tramper i gulvet, og vi synger i sær om ´Hjulene på bussen´og ´Giraffen Gumle´

fagtesange-fra-nær-og-fjern (1)

ABC Leg er en webbutik med lærende og udviklende legetøj. Indehaveren Anja er mor til et barn med specielle behov i forhold til indlæring. Derfor har Anja valgt at bruge tid og kræfter på at lave udviklende legetøj og anderledes undervisningsmateriale til, netop børn med særlig behov. Legetøjet og undervisningsmaterialet er lavet til stimulere børns udvikling i blandt andet dansk og sprog andre ´skolefag´.

Jeg synes qua mit studie at det er meget spændende at se legetøj ud fra en pædagogisk vinkel ( hold op man synes man ved meget efter kun et halvt år 8) ). Hvad får barnet ud af et givent stykke legetøj, udover det synes det er sjovt at lege med. Læring skal, som ABC Leg skriver på deres hjemmeside, være en sjov leg for give barnet en succes oplevelse.

Vi glæder os til at synge og lære nye sange.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til ABC-leg

  1. Mia skriver:

    Den sangbog fik mini i julegave 🙂

  2. Rikke skriver:

    Det ser hyggeligt ud og fantastisk med fagte sange/lege 🙂
    Hr. nielsson er snart færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *