Indlæg nr. 200

Dette er indlæg nr. 200, samtidig har bloggen lige haft 1 års fødselsdag – det er jo lidt vildt at der allerede er gået et år. Inden længe kommer der en give away i anledningen af bloggens fødselsdag. Den skal bare være helt klar først.

 

I det nye blog år, skal jeg udfordre mig selv. Det kan være personlige eks. min livstilsændring og vægttab. Men også udfordre mine holdninger og faglighed og min kreativitet.

Og så vil jeg gerne have flere kommentar på bloggen, hvilket betyder at jeg også selv skal være bedre til at kommentere hos andre.

Jeg vil lære nyt i det kommende år.

I dag er jeg blevet udfordret fagligt. Jeg har været til et fordrag om børns risikofyldte leg. Ellen Beate Hansen Sandseter var fordrags holder. Selvom det var på norsk gik pointen rent ind hos mig. Børn skal have lov til at lege, de skal have lov til at kravle i træ. Det nytter ikke at vi saver de nederste grene af, så kravler børnene endnu højere op. Børn har brug for suset og at de kilder i maven når de står over for en udfordring. Det skal være spændende og skræmmende på samme tid.

Vi skal passe på at vi ikke hæmmer børnene i deres udfoldelse, bare fordi vi som forældre godt ved at de ikke er smart at hoppe ned fra et legehus, så skal barnet selv opleve at stå og kigge udover taget og se at der er langt ned. Mærke suset i maven, blodet banke. Tør jeg eller gør jeg ikke, hvad sker der hvis jeg hopper.

Synes denne video viser det ret godt.

hop

 

Jeg ikke den eneste der er blevet ramt af det, en af mine klassekammerater har også skrevet hendes refleksioner, dem kan du læse her

 

 

—————————————————————————————————————————————————————

Hvis du ønsker at blive fastlæser se her hvordan du kan gøre det.

Du kan også følge mig på Instagram – anetterichter

 

 

 

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Skole. Bogmærk permalinket.

4 svar til Indlæg nr. 200

 1. helena skriver:

  Det lyder som et virkelig spændende foredrag, det gad jeg godt have overværet 🙂

  • Anette skriver:

   Det var også rigtig spændende og det rumstere stadig i mit hoved. Så det er nok meget godt jeg har fri i dag

 2. Gitte skriver:

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Det er to store milepæle du krydser nu. Glæder mig til mange flere blog-år :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *