Hygge hækler

Jeg har som regel gang i flere projekter på en gang ( og nogen gang lidt svært ved at få dem færdiggjort. )

Jeg er nu gået i gang med en barselsgave – og for en gangs skyld er jeg gået i gang i god tid.  Så nu er jeg i gang med at hækle yndlinglappen fra Yndlings garnforretningen. Det er næsten blevet helt meditativ at at lave lapperne. Da det er til et sommerbarn bliver lapperne lavet i bomuld.

Bisserøv yndlingslappen hækle tæppe

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Hækle, hygge, Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Hygge hækler

  1. gitte blinkilde skriver:

    Hyggeligt håndarbejde .-) Det skal nok blive et fint lille tæppe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *