Hurtig hækling

I forgårs faldt jeg denne DIY og tænkte de måske kunne bruges til noget og nu et par aftner senere er det blevet til mange flere. Syntes det gik lidt hurtigt, så tænkte jeg ville tage tid på hvor lang tid det tager at lave én. Det tog mig 5 min og 47 sekunder – mon det kan blive mindre ? – fra nu af kommer jeg til at lave de restrende på tid Smiley

 

edit: skulle jo være gået i seng men skulle lige lave en mere 5,35 nu 🙂

foto (15)

 

 

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Hurtig hækling

  1. Fie skriver:

    WAUW- du er jo en speedhækler! Glæder mig til at se, hvad du finder på at bruge dem til… – og tak for hyggensnak i bussen imorges;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *