Sommer med Mamalicious

(sponsoreret indlæg )

Nu står jeg jo igen over for problemet, jeg er ved at vokse ud at mit tøj, fordi maven så småt er begyndt at vokse. Indtil videre ser jeg bare lidt små-tyk ud. Man har lyst til at skrige til hele verden at der bor en inde i ens mave, men nå man nu bare ser lidt ekstra buttet ud, så er det ikke nemt at tage noget stramt  siddende tøj på – så påklædningen om morgenen er fyldt med ambivalente følelser.

Men hvis nu min mave skulle finde ud af blive dejlig rund inden sommeren er omme. Så er her nogle bud på hvad man kunne finde mig i rundt omkring i det danske sommerland.

04A_highsummer_201313A_high summer_2013Allison Mix Stripe SS Jersey Top Neon Pink

Endnu en gang rammer Mamalicious meget godt med deres highsummer kollektion. Flotte Maxi-kjoler med god plads. Men kjoler der både kan bruges til hverdag og fest. Mamalicicous rammer endnu en gang hvordan mode-billedet ellers ser ser ud til den kommende sommer. Flotte blå farver med med, hvide, lyse blå farver og lidt koral her og der. Der også mange nederdele og shorts at vælge mellem. Dog synes jeg det er ærgerligt at de skal være så korte, da mine ben slet ikke er til at vise frem over knæene Smiley .

Ketty Maxi jersey Strap Dress Boos Papapya Punch

Jeg må indrømme at jeg glæder mig til sommer og til at maven vokser Smiley

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *