travlhed…og en lille jagt

En ny hverdag har indtaget vores lille hjem. Jeg er begyndt i min anden praktik, i en børnehave. Den ligger desværre i den anden ende af Århus, så det betyder en del transport tid hver dag. Så mange dage har først været hjemme 16.30-17.00, det betyder også at der ikke er så lang tid fra når jeg kommet hjem til at vi skal spise. Så nogle dage har det været nogle meget nemme retter til aftensmad.

Men at begynde på mit arbejde, og lære alle mine nye børn og kollegaer at kende, skrive læringsmål og være mor den korte tid jeg er hjemme, sætter desværre sine spor på kreativiteten og energien generelt.

Så jeg er lidt på jagt efter nemme retter til at spise i hverdagen. Så hvad spiser i hjemme hos jer når det skal gå hurtigt og stadig være lækkert ( og ikke skal være rugbrød )

 

2013-08-03 17.52.07

Billedet af aftensmaden den anden dag  – reste-biksmad er bestemt undervurderet.

—————————————————————————

Hvis du har lyst til at følge mig kan du se hvordan her – See more at: http://bisseroev.dk/page/5#sthash.CqNPARAj.dpuf

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 svar til travlhed…og en lille jagt

  1. Trine skriver:

    Vi har tit basis ting som frikadeller, tomatsauce og pølser i fryseren, så er der nem mad de dage vi ikke orker lave en masse. Og så er de små kyllingespyd de har ved slagteren geniale!

  2. Trine skriver:

    Hov – og tomatsuppen fra Karoline er også et hit herhjemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *