Efterår

Nu kommer det, og for en gangs skyld gør det mig ikke noget. Skoldkopperne er på vej væk, og humøret på Bissen bliver bedre og bedre, dog er det hårdt at starte i børnehave igen.

Jeg er klar til efteråret og har allerede nydt nogle gode blæsende turer ude i det fri, hvor tankerne har fået frit løb og nyder at blive blæst igennem. Mit hoved har været fyldt siden jeg startede i praktik for lidt over en måned siden, fyldt med praktik og bekymringer om mit bækken og alt muligt andet. Onsdag kom dagen hvor jeg var nødsaget til sygemelde mig fra praktikken, mit bækken kan ikke holde til at arbejde mere. Så nu skal der laves en ny hverdag igen. Jeg skal finde ud af at gå hjemme og finde ud af hvad jeg kan holde til. Men først tager jeg et par dage med max afslapning.

Men intet indlæg uden lidt billeder….

IMG_1362[1]

Bissen og hunden Mikael….

IMG_1365[1]

Blommer fra vores legeplads/fællesområde – de er super gode nu

IMG_1363[1]

Bissen og naboens Alfred leger inde i ribsbuskene og jeg nyder at høre når de griner og fjoller…

 

Er jeg den eneste der ser frem til efterårets komme ?

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Efterår

  1. Heidi skriver:

    Jeg elsker bare efterår og glæder mig meget til bladende rigtig begynder at blive gule. Godt at hun snart er kommet over skoldkopperne, Casper har stadig ikke haft dem endnu. Ærgerligt at du er blevet nød til at sygemeldt dig, du skal nok finde på noget at få tiden til at gå med.

    Knus fra Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *