Jeg vil have en ny sofa !

 

(sponsoreret indlæg)

For fire år siden købte vi en ny sofa, en lille sofa med chaiselong. Vi havde en lille stue, hvor der ikke var super meget plads til en sofa. Sofaen er meget praktisk, men ikke længere særlig pæn. Efter et barn med god gylperate da hun var lille og som stor har fået lov til at sidde og spise eftermiddagsmad i den, så ligner den efterhånden noget der trænger til at skiftes ud.

Jeg faldet for en ny sofa hos Nicehome.dk. en god stor en, så man kan sidde mere end to voksne og et barn i den. Ydermere kan man støvsuge under den J

clip_image001

Hver vinter har vi store og mange snakke om at her ikke er lyst nok og der bliver hurtig dunkelt i vores lille hus. Derfor er vi altid på udkig efter lamper og hvor de lige skal være. Hos Nicehome.dk har de mange forskellig lamper. Jeg er mest til en en klassisk lampe mens kæresten er til en lidt anden stil end mig.

Jeg kunne godt se den her lampe, stå for en af sofaens ender – og er overbevist om at den kan give et godt strikkelys.

clip_image002

Nicehome.dk har eksisteret siden 2008 og har udover, at være en webshop også forretning i Risskov. (Ikke langt fra hvor vi bor). Nicehome.dk ønsker at sælge kvalitets møbler til overkommelige priser, samtidig med at de gerne vil yde en god service. Se tilbud på møbler

Jeg tror da, næste gang jeg er på de kanter, skal jeg lige ind og prøve den sofa J

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Jeg vil have en ny sofa !

  1. Gitte skriver:

    Vi er også på udkig efter en ny sofa, det kunne være at Nicehome har en til os 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *