Når noget går galt :)

Selvom jeg har hæklet i flere år efterhånden. Så går det nogen gange galt…. Og det er gjort her til aften. I fredags under en forlæsning begyndt jeg på denne kanin, men jeg havde ikke lige opskriften ved mig, så jeg forsøgte bare på egen hånd. Det skulle jeg vist aldrig have gjort. Her er resultatet der blev færdig her til aften.

Det er vist en ommer Smiley Godt Vibe er ligeglade, bare der er noget at tygge i er hun glad.

2014-09-07 22.04.06

Tør du vise dine upser ?

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Baby, Hækle og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *