Krea i Miniklubben

Noget af det fede i min praktik, som pædagog, er at jeg når jeg ikke er med i skoletiden, så er jeg sammen med en flok glade unger i Miniklub ( 3. og 4. klasse). Mange af klubbens børn kan godt lide det kreative, derfor har jeg fået lov til at lave alt det kreative jeg har lyst til med ungerne – frit valg på alle hylder.

Krea i mini 2015-01-13 15.27.24

Krea i mini Krea i mini Bisserøv 2015

I de forgangne uger har vi lavet mobilcovers i filt. Jeg lavede et par skabeloner, men ungerne fandt hurtigt på deres egne modeller, efter de havde forstået konceptet.

Nu er det snart weekend, vi har lige en lang dag med børnene i SFOén imorgen, da der er pædagogiskweekend for lærerne og pædagogerne. Så der er de studerende og medhjælperne der styrer biksen imorgen – så der er popcorn, film og strik på dagsordenen for morgendagens SFO.

 

God weekend 🙂

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i dyr, hygge, Skole og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Krea i Miniklubben

  1. Helena skriver:

    Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg kan selv huske, da jeg i min praktik som pædagog også lavede de her mobilcovers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *