Når man er på Su…

… Så er økonomien ikke noget at råbe hurra for. 3,5 år på røven er ikke sjovt, men det er det værd. Det var den rigtige beslutning, at læse videre, eller om, som det er i mit tilfælde.

En ny praktik er begyndt indenfor det fritidspædagogisk felt. Og trods at jeg på tredje dagen føler mig noget bombet, er jeg glad og tilfreds. Jeg er ivrig for at komme i gang og dykke ned i hvordan det tværprofessionelle arbejde fungere på denne skole.

De dage der er sværeste, hvad enten det er praktikken eller økonomien der driller, så kan jeg tænke på at der kun er et år og en måned tilbage, så er jeh pædagog.

Når energien er der, så laver jeg lidt bestillings arbejde inden for det alt det kreative jeg laver – det hjælper også på økonomien 🙂

Så skriv endelig hvis der er noget jeg kan lave for dig 🙂  Eller følg også min IGShop @bissebiks 🙂

Her er en lille makeup pung der er på vej til en ny ejer <3

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Baby, Bande, Bisserøv, blomster, DIY, Gave, Hækle, hygge, Jul, Kage, Mad, Sy, venner og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *