Det går op og ned

Der har længe rumsteret et opslag i mit hoved. Hvormeget af en selv vil man dele på bloggen og hvor dybt skal man, eller har man lyst til at fortælle om sig selv ? Svaret er nok indelysende, man skal kun dele det man har lyst til 🙂

Men jeg vil dele lidt med jer der skulle finde på at læse med. I sensommeren begyndt jeg hos en personlig træner. Hun hedder Heidi og bor nærmest i min forhave. Jeg meldte mig på et vægttabshold, som skulle mødes en gang om ugen for at gå en tur sammen og derefter træne sammen.

I starten var det mega hårdt og kiloene raslede af. Det samme gjorde centimeterne. Til jul var der tabt omkring 10 kg  og 75 cm – hvilket måske ikke lyder af meget, men det er det for mig. Det var en vigtig sejr. Jeg skrev i mit indlæg om nytårsforsæt at jeg skulle til at fortsætte på egen hånd. Men kort efter nytår kom Heidi med et godt tilbud om, at overtage en plads fra en anden der var stoppet.  Så jeg hoppede på 12 uger mere. De 12 uger er næsten ved at være udløbet – og jeg mangler 4 kg fra at have nået 20 i alt. Men det når jeg nok ikke – men jeg vil nå at have tabt en meter.  Jeg har besluttet at jeg hopper på Heidis næste vægttabshold som løber helt hen til sommerferien. Og håber på at jeg til 1 juli kan sige minus 30 kg i alt.

Heidi har udstyret mig med en en udførlig kostplan og er altid klar på sidelinjen til at rette til hvis der er noget jeg synes der mangler i kostplanen. Vi træner som skrevet en gang om ugen. Det er primært styrketræning uden alt for mange hjælpemidler og redskaber, trx i gyngestaviet på en legeplads. Jeg har rykket mig utrolig langt. Da jeg begyndte kunne jeg ikke lave en rigtig mavebøjning, kun crunches. Nu kan jeg lave mange og med ekstra vægt. Jeg har så man sucesser, jeg er blevet utrolig meget mere stærkere. Jeg elsker at gå ture om aftnen, nogle gange med nogen af de andre for holdet. Men også gerne alene. Derudover er jeg begyndt at gå til hit fit dance i den lokale idrætsklub og jeg elsker det. Jeg har desværre så røv trælse knæ, efter flere korsbåndsskader, at jeg ikke kan løbe og så vejer jeg stadig 24 kg for meget. Men jeg kan danse og jeg har det sjovt med det. Jeg ligner jeg ved ikke hvad, men det er sjovt. 

Det er svært at spise rigtig, jeg falder stadig somme tider i og spiser ting jeg ikke burde. Eller har måltider hvor jeg vælger at ikke spise efter reglerne, hvis vi er inviteret i byen f.eks. Det jeg synes er svært at blive ved med at finde på retter så aftensmaden ikke bliver det samme hver dag. Der er vægttabsgruppen en stor hjælp, hvor vi kan udveksle opskrifter og ideer til mad, hvor vi kan del sucesser og nederlag, lave træningsaftaler og meget andet.

Efter at have haft en øv uge i sidste uge, hvor vægten gik lidt op – og jeg ved godt hvorfor – så har jeg stadig mod på at træne videre. Hvilket er en stor forskel fra når jeg før har tabt mig, jeg siger pyt og kommer videre. Nu er det en ny uge og de første 5 km´s aftentur er tilbage lagt. Hvis du har lyst til at følge min og nogle af de andre piger på holdet – så tjek #heidispiger

IMG_6643

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Det går op og ned

 1. Heidi skriver:

  Hej Anette
  Hvor er det flot at du har tabt så meget og 10 kg er rigtig flot – jeg er selv gået igang for 2 ugers tid siden – jeg det går langsom nedad. Jeg gad også godt have en personlig træner, tror på at det ville hjælpe mig en del. Jeg har sjovt nok også lige skrevet et indlæg om at jeg er igang med at tabe mig, så det var lidt sjovt at jeg så lige fandt dit indlæg.
  Hvor meget længe og hvor meget træner i så den ene gang om ugen ? Det lyder til at kunne overskue, men jeg er jo kun mig selv – det er så hyggeligt at være flere sammen.
  Hilsen Heidi

  • Anette skriver:

   Hej Heidi,
   Vi træner i to timer, vi går en time og så styrketræner vi en time.
   Det er nemlig rigtig hyggeligt at være sammen, vi hygger og griner sammen og der kommer sandheder på bordet. Det er super fedt.
   Held og lykke det skal nok blive godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *