Træt med træt på

Her har den folængede weekend budt på en masse aktivitet. Spejder i regnvejr, hvor er blev skudt vildsvin og polarræve. Arbejde – 4 voksne og 5 børn – det er en fantastik nomering.

IMAG0533IMAG0537

I dag har vi holdt weekend med svømning og tur på kræmmermarkedet i Århus – er ikke så god til den slags – det jeg gerne vil have syntes jeg var for dyrt. Efter en lang gå tur og is på marinaen gik vi på Jensens sammen med Onkel Ander og tante Rikke. Så det blev sent inden vi kom hjem med hende den søde.

IMAG0553

I morgen er der brunch med gode venner og så håber jeg at jeg er klar med min første give away

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *