25 dages kød

Når nu man er på SU og dagpenge – så er det jo ikke fordi man vælter sig rundt i penge. Så der skal planlægning til og det er lige noget for min liste mani. Vi har et fast beløb sat af hver måned til den daglige husholdning – og det kniber ofte med at få det til at slå til sidst på måneden.

Det har vi i bedste luksusfælden-stil haft held løse, ved at dele beløbet op i fire lige store portioner – i en kuvert, en til hver uge, og så må man kun bruge det der er i kuverten. Det hjælper os til at vide hvad vi har og hvad vi ikke har Smiley

Dog kræver det at vi har et lille lager af nogle ting i forvejen, ris, pasta, mel og konserves. Så som et nyt forsøg har vi i dag været i Bilka og handle ind til lageret, så det nu er fyldt op. Vi har også købt en masse kød og pakket det om, så nu er der kød til 25 dage i fryseren (som er skrevet ned på en liste så vi ved hvad der er i fryseren) – og total økonom som jeg er, er jeg nu i gang med at skrive det ned vi har købt, så jeg har listen over det til næste gang lageret skal fyldes. Næste gang vil jeg handle et andet sted end Bilka, bare for at se hvor meget mere vi kan spare – måske.

IMAG1151

Jeg ønsker mig en større fryser i julegave Smiley

IMAG1149

Og så bare et billed af hende den lille skønne, som spiser magnum

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Mad, Rod, SU. Bogmærk permalinket.

2 svar til 25 dages kød

  1. Rikke skriver:

    Hun er bare skøn og dejlig.
    Og så er jeg spændt på hvor meget mere I kan spare hvis I handler et andet sted næste gang, men en super god idé. Men her kniber det nok også lidt med pladsen i fryseren 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *