Operation skriv hjem

Operation skriv hjem er organisation som producere kort til de danske soldater som er udsendt.

citat fra OSH:
Vi har siden maj 2010 lavet
håndlavede kort til de danske udsendte soldater, “fordi der ikke ligger et kortudsalg i ørkenen” og gør det derved nemmere for dem at holde kontakt med familien derhjemme. I 2010 blev det til 3.883 kort på 7 måneder og i 2011 blev det til fantastiske 9.289 kort og altså ialt 13.172! Til dato i 2012 nærmer vi os endnu et skarpt hjørne så hold øje med vores tæller.

Jeg er så heldig at have modtaget et at de kort der kommer den modsatte vej. Og det er altså skide dejligt at få et håndskrevet kort en gang imellem Smiley

Derfor satte jeg krea-banden stævne til at lave julekort, nu er er du jo kun tre små måneder til juleaften. ( og til min veninde har leave, og kommer hjem på besøg )

Så vi hyggede med vaniliekranse, havregrynskugler og chokolade. Vi fik lavet 40 kort som jeg glæder mig over at kunne sende videre.

IMGP4826IMGP4832IMGP4834IMGP4835IMGP4840

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bande, hygge, Kage, venner. Bogmærk permalinket.

Et svar til Operation skriv hjem

  1. Gitte skriver:

    Det var rigtig hyggeligt og samtidig rørende at blive en del af personlige hilsner der modtages i de danske hjem fra deres kære….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *