Jeg ønsker mig en Ipad

(Sponsoreret indlæg )

Bissens første ord var Ipad, det synes alle i familien er meget sjovt, især hendes oldeforældre Smiley

Det er faderen der har en Ipad, og jeg er lidt misundelig, jeg vil da også gerne have sådan en. Måske en af de nye der kommer – en mini. Synes det er smart til at kunne have en tablet med på vejen, til at læse en opskrift i køkkenet uden at skulle have min bærbar computer med mig eller som nu, rende frem og tilbage mellem køkken og stue, til spil og ikke mindst til at blogge fra og læse strikke og hækle opskrifter på.

Men også vil jeg gerne have den for at kunne klæde den ud ( ligesom bissen bliver det ) nemlig med et Ipad cover som det her:

Zita rose

Eller det her

Molly moose

Disse Oliz covers er designet Majbritt Hillerup. Ideen er opstået af en tegning som hendes ældste datter har tegnet. Alle covers er unikke og farverne er slet ikke til at stå for. Man bliver jo helt glad i låget af at se på dem.

Det er ikke kun iPad cover og iPhone cover Majbritt laver, men også sækkestole, dørstoppere og meget andet – tjek siden ud, det kunne jo være der var en lille julegaveide eller ønske på siden.

Jeg er heldig snart at have fødselsdag og det her telefon cover er lige kommet på min ønskeseddel.

duggi

Den er da nuttet Smiley

Er der noget du kunne tænke dig ?

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 svar til Jeg ønsker mig en Ipad

  1. Rikke skriver:

    JA jeg ønsker mig også en:) eller vi gør:) men tror også det bliver mini udgaven eller en tablet fra andet mærke end apple. Den ku´ nemlig være smart at have med i køkkenet og på farten til opskrifter m.m.
    Knus fra mig

  2. Fie skriver:

    Fin side, som jeg ikke har besøgt før! Jeg synes at hendes elefanter er skønne, så den kommer på Oskars ønskeseddel til jul:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *