Risposer

Har i lang tid haft en UFO liggende  (måske jeg lige har nogle flere liggende stadig ) En masse risposer der var klippet og syet, de manglede bare risene. Det fik de igår formiddags inden jeg skulle i skole. Elina leger ikke rigtig med risposer mere/for tiden, så jeg syede hurtig en lille pose og kastede risposerne der i og tog dem med til en fra min klasse, som har en lille Rose på 1 år.

IMAG1277

I dag har jeg afsluttet min første aflevering og fremlæggelse, og det gik bare super godt – så jeg er glad. Fejrede det med en lille shoppetur i Århus. Ville have købt stof, men blev lidt ærgerlig over udvalget hos Stof2000. Det var lidt tyndt.

Men både søsterene leverede varen og det gjorde Tiger også – så helt tomhændet gik jeg ikke hjem

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i garn, Gave, Skole, Sy. Bogmærk permalinket.

2 svar til Risposer

  1. Fie skriver:

    Tillykke med den veloverståede aflevering og fremlæggelse 🙂 Jeg glæder mig til at se, hvad di fandt i Tiger og SG…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *