Et Navn

Da vi fandt ud af at vi skulle have et barn begynd vi at snakke om navne. Ja, faktisk havde vi allerede snakket om navne før end vi overhovedet var sikre på at vi skulle have børn sammen. Men gør alle ny forelskede par ikke det ?

Da min kæreste og jeg lige var flyttet sammen boede vi i Nord-vest København, ikke langt fra Nørrebro Station, hvor der lægger en lille slik butik. Butikken havde et skilt, hvor der stod Elina lade lade, bøjet i neon. Da vi opdagede navnet Elina, kom det pludselig ind som, hov det kan man da også hedde.

Da vi så flere år efter fandt ud af at vi ventede en pige, var der ikke megen tvivl i mit hoved eller i kærestens – hun skulle hedde Elina.

I dag har vi været på tur i de gamle nabolag, da vi er i København på miniferie. Så skulle vi selvfølgelig et smut forbi Elina Chokolade. Facaden har ændret sig lidt, men de har stadig billigt chokolade Smiley

IMG_20121229_154907

Vi mødte manden der ejer butikken og fortalte ham at Elina hedder Elina efter inspiration fra hans butik. Han kunne fortælle at det var en meget gammel butik, som altid har heddet det samme. Butikken stammer fra før 2. verdenskrig. Det var rigtig spændende at høre om og nu er Bissens navn endnu mere spændende.

Stakkels nr. 2 der kommer til at få ikke så interessant navn…..måske

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *