Nytårsforsæt

Et nyt år begynder lige om lidt

Og et år er gået. Mange her i blogland ser tilbage på året. Jeg vil gerne kigge fremad. Ikke at min status på det forgangne år ikke er god, men fordi jeg glæder mig til det nye år.

Jeg glæder mig til at afslutte min praktik og begynde det næste semester. Glæder mig til at, se mine klasse kammerater igen og til de nye fag, især til Værksted, Natur og Teknik.

Jeg har bestemt mig for at der er nogle ting som jeg gerne vil nå i 2012

– Bruge af garnlagret og ikke købe nyt garn uden det er til et bestemt projekt og ikke købe mere før projektet er færdiggjort

– Lærer at strikke mønstre (I trøjer og den slags. )

– Tabe 10 kg inden august ( Har en aftale med en fra min klasse at vi skal tabe os 10 kg inden næste praktik til august )

– Holde op med at have så dårlig samvittighed over alt det kreative jeg ikke når og gerne vil nå

Jeg vil ikke skrive mere på, for jeg vil frem for alt ikke have travlt. Der bliver en masse studie det næste år og jeg er ikke super mor selv om jeg prøver. Jeg skal være det bedste kæreste jeg kan være og være en masse sammen med min lille Bisse.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv, To do- ta da. Bogmærk permalinket.

4 svar til Nytårsforsæt

  1. Fie skriver:

    Lyder som de helt rigtige nytårsfortsætter! Godt nytår:-) måske vi skal ses til en kop kaffe i det nye år?!

  2. Rikke skriver:

    Gode nytårsfortsætter, mon man kan holde dem 🙂 måske mit nytårsfortsæt også skulle være at bruge af det garn jeg ALLEREDE HAR – men lur mig, om jeg ikk kommer til at købe imorgen.
    Tak for de mange gode stunder med jer i året som er gået.Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *