Sygdom, praktik, skolearbejde, og surdej

Jeg er ikke så meget for denne slags indlæg, men da bloggen er min. Så må i høre på mit brok og frustrationer.

Jeg synes godt nok det er hårdt at være mor, husmor, studerenderende og praktikant på en gang. Synes ikke jeg kan gøre nogle at tingende fuldt ud og så er det vinter og mørkt og pisse koldt er det også.

Ville så gerne være kreativ, det er jo det der plejer at forny min energi. Men når man har en to-årig der ikke synes hun skal sove på noget fornuftigt tidspunkt, så får jeg ikke lavet så meget og jeg er helt drænet for energi.

I dag har jeg været hjemme med Bissen, som har hostet og snottet hele natten, hvilket jeg selv har gjort de sidste to-tre uger og kan ikke komme af med det igen. Så dagen er gået med at lege og have besøg af Mormor og bage pølsehorn.

Jeg har længe haft lyst til at prøve at bage med surdej, men det er ikke gået så godt de gange jeg har prøvet. Så nu prøver jeg med Meyers bagebog og så må vi se hvordan det kommer til at gå, så følg med.

2012-12-05 19.13.15

Glæder mig til at hun sover godt i gen snart, så jeg kan få læst og skrevet det som jeg skal.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Brok. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *