Tapethuset.dk

(Dette er et sponsoreret indlæg)

Tapet er et gennemgående tema i indretningen hos mange af de blogge jeg følger med på, hvad enten det er hele vægge der er tapetseret et enkelt møbel eller bare lavet papirklip ud af det. Det er alle steder, på børne værelset, stuen og køkkenet. Lidt lige som wallstickers.

Tapeter synes jeg sætter et unikt præg på et hjem og man kan læse meget om de personer der bor i huset ved hvilken slags tapeter de har.

tapethuset i Århus N, som også har webbutik, har danmarks største udbud inden for tapet se mere her . I deres kælder har de et helt tapetbibliotek med cirka 300 forskellige tapetbøger, som du kan bladre igennem for at finde netop det tapet som passer til dig.

Jeg har længe haft en taburet stående, som var meningen den skulle have en omgang maling og tapet, men er bare ikke nået så langt. Nu er malingen købt og så er jeg gået i gang med at lede efter tapet. Jeg er blevet ret forelsket i det her fra Fermliving – Hvad synes du der kunne passe sammen med en mørk lilla ?

Udklip

 

Udover tapeter har de også wallstickers, noget som vi har brugt i vores indretning i vores tidligere hjem, men her har vi savsmuldstapet, så der er kun blevet klistret på dørene. Synes at wallstickers er en god måde at pifte et hjem op med lige som tapet, men bare ikke helt så permanent.

Så hvis der er nogen der kigger med her fra min familie og som mangler at købe en gave til mig/os så er her lige en ide mere…. En kalender lige på væggen

image

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Tapethuset.dk

  1. Nina skriver:

    Jeg har wallstickers på begge børneværelser og de er allesammen købt hos tapethuset. det er så fint et udvalg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *