Forår i luften

(Sponsoreret indlæg)

Man føler jo lidt at foråret er på vej. ( Men jeg skal sikkert nok blive overrasket en morgen, af sne og frost og glatte cykelstier). Da Bissen og jeg var ude at gå den anden dag, kunne man ane spirene der titter frem af jorden.

Men forår betyder jo også nye kollektioner og nye farver. Mamalicious har lave en pre-spring kollektion, så det må være nu den skal ud Smiley

Jeg er ret vild med de her to kjoler, men godt nok har jeg en mave, men helst ikke en jeg vil fremhæve, så det duer nok ikke til mig.

Men hvis jeg var gravid, så var de røget ned i kurven. Den koralrøde ser utrolig behaglig ud og så koster den kun 299,95.

Cia SS Woven Dress Deep LakeLinette SL Woven Dress Porcelian Rose

Farverne i kollektionen er inspireret af foråret. Friske farver, dog med pastel som gennemgående i kollektionen. Jeg er ikke super vild med pastel personligt, men det kan jeg se mange andre i blogland er. Men der er nu også mange andre fede farver i kollektionen. Stilen er som altid super fed, passer til moden, så man trods flodheste fornemmelsen kan synes man ser bare en anelse smart ud.

Da jeg ventede Elina manglede jeg hele foråret en jakke, hvor min mave kunne være inden i. Så nu er jeg lidt jaloux på alle de som kan købe den her jakke til, at holde deres babyer varme med.

 

16A_prespring_2013

Du kan se meget mere om pre-spring kollektionen lige her.

Hvad synes du om kollektionen ?

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 svar til Forår i luften

  1. Anna skriver:

    Jeg elsker forår! Og så er jeg helt vild med de nye farver i deres kollektion. De er godt nok fine. Hvem der bare var gravid 🙂

  2. Rikke skriver:

    Man bliver endnu mere skruk 😀 Hihi
    Det er noget rigtig lækkert tøj til fornuftige priser. Smuk kjole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *