Hey…. hvor blev det af ?

Foråret !!!

 

Det var her jo lige, men nu er det forsvundet igen.

Weekenden her i huset er gået med at vi har hygget os. Vi har været sammen med dejlige venner, spist hjemmebag ala Meyer, hygge med morfar, pyntet til påske og sået karse ( eller karde som Bissen vil sige).

Og bedst af alt – vi har leget – Bissen er blevet super dygtig til at lege med sig selv, og med os. Sådan rigtige rollelege, hvor hun er moderen og dukken er lillebror. Det er skønt for det giver en lille smule mere frihed til at lave noget omkring hende når hun leger, når man ikke behøver at være med i legen hele tiden.

Påskecollage, påske, Bisserøv, bagværk, bage, kanel, karse

 

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv, Forår, hygge, Mad, venner og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Hey…. hvor blev det af ?

 1. Gerda skriver:

  Det lyder dejligt 🙂 De der kanelknuder har jeg også kigget på mange gange. Måske skulle jeg snart tage mig sammen til at give dem et forsøg.

  • Anette skriver:

   Det skal du endelig gøre – de er rigtig gode. Men min gær var lidt halvdød så den hævede ikke helt optimalt. 🙂

 2. Heidi Clausen skriver:

  Ja jeg undre mig også over hvor det forsvandt hen, det har bare været så koldt og blæsende her i weekenden, så der er nok mest blevet leget indenfor. Det er dejligt når de kan lige lidt selv, syntes nu ikke Casper er så god til det endnu, men det kommer jo nok.

  Hilsen Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *