Magasin

(Sponsoreret indlæg)

 

Som studerende, på SU, må man nogle gange drømme om alle de fine ting man godt kunne tænke sig at give sit barn, da det ikke er alt det jeg gerne vil give hende, som jeg har råd til. Jeg går nogle gange rundt i Magasin både i den fysiske butik i Århus, men også den på nettet, for at kigge på tøj til Bissen. Jeg gør det især omkring jul og hendes fødselsdag – hvilket heldigvis er på to forskellige tidspunkter af året – for så kan man jo komme der lidt oftere. Så jeg kan se både se vinter- og sommertøj.

Da jeg ventede Bissen arbejdede jeg ved siden af Magasin, og i andet job (og til en anden løn). Ofte var jeg oppe og kigge på alle de små søde dragter man kunne få til babyer, og om den nu skulle være blå eller rød. Det har ændret sig til i dag, hvor jeg mest er i Magasin når de har børnetøj tilbud.

Magasins børneafdeling har super mange forskellige mærker og derfor et bredt udbud. Så jeg vil mene at der er noget for en hver smag.

Jeg personligt er ret vild med farver til Bissen – ikke at jeg selv går i så mange farver. Men i sær denne kjole fra
Danefæ har haft mit øje i længere tid – jeg har holdt øje med hvornår den har været på tilbud. Hvilket den heldigvis er nu. Så nu skal manden bare overtales til at jeg må bruge lidt på denne lækre kjole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet er lånt fra Magasins hjemmeside

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Magasin

  1. Sofie skriver:

    Magasin har en fantastisk børneafdeling. Jeg håber, at du kan få fingre i den flotte kjole 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *