Er her endnu

Ja jeg er her endnu. Det står bare lidt stille for tiden. Det har været nogle travle tre uger. Jeg har lavet eksamensopgave og afleveret den og i dag forsvaret den. Min far var vist lidt skuffet over jeg kun fik 12, indtil det gik op for ham, at man ikke kan få højere karakter.

At klare det så godt giver virkelig et boost til selvtilliden, så nu kan jeg se frem til praktikken i august, men først er der sommerferie.

2013-06-18 16.43.54

Ydermere er den her store pige blevet endnu større i den sidste tid. Hun vil ikke længere have ble på. At blive blefri er gået over al forventning – hun er super god til at fortælle at nu er det nu, men hun kan godt lige holde sig et par minutter så hun kan tage bukserne af og sætte toiletbrættet på. Jeg er mega stolt af min Bisse Smiley

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Er her endnu

  1. Stinemor skriver:

    STORT STORT tillykke! Hvor er det dog bare flot! Du er da bare sej
    Og sikke en dygtig stor blefri pige. Dét glæder jeg mig altså også til 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *