Omretning

( Sponsoreret indlæg )

Da vi nu er kommet i bekneb med pladsen, eller det kommer vi til december, så er vi begyndt at tænke meget om indretning og omretning.

Vi skal have fjernet kokostæpperne på førstesalen og lagt noget andet gulv som ikke er et gulvtæppe. Elina skal have nyt værelse, hvilket betyder at jeg skal flytte mit elskede sy-værelse ud på repoet og har lovet at være bedre til, at rydde op hver gang jeg har været der.

Men hvad skal der så være inde på Bissens værelse, hvis jeg spørger hende skal der helt sikkert være lyserødt og lilla over alt, men jeg spørger hende ikke Smiley

Jeg går og leger lidt med ideen om tapet. Men hvilken slags skal jeg vælge. Efter et kig på Tapethuset.dk´s hjemmeside, hvilket tager et godt stykke tid ( en hel aften eller to ) er jeg kommet frem til et par favoritter.

Bla. dem her. ( alle billeder er lånt fra www.tapethus.dk

79bd5b8ac927c98039ec46f8385da1d3-resize-1024x7689306b474d4cbfcac0eca3afa882be6ca-resize-1024x768jj

 

Tapethuset.dk har udover deres webbutik og så en fysisk butik på Stjernepladsen i Århus N. Tapethuset har danmarks største udbud inden for tapet. I deres kælder har de et helt tapetbibliotek med cirka 300 forskellige tapetbøger, som du kan bladre igennem for at finde netop det tapet som passer til dig.

Nu skal vi bare blive enige om hvad der skal op på væggene.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *