LEGO wear

(sponsoreret indlæg )

Vi har flere ting som vi holder meget af i påklædningen af barnet i det her hus. Det har barnet også. Elina har helt klare meninger, i en alder af knap tre år, om hvad hun vil gå i. Det er bestemt ikke alt vi er enige om, men ofte når vi til et kompromis.

Elina vil helst kun have kjoler på og det skal være lilla eller lyserød. Det er næsten ikke til at få hende i bukser. Så når nu hun vil have kjole på, så har vi forældre en klar mening om hvad der går an. De skal være praktiske og så må hun ikke fryse!

LEGO Wear laver tøj efter en ide om funktionalitet og kvalitet. Kvaliteten i de materialer der bliver brugt i fremstillingen af tøjet skal være god. Så alt fra stoffet til knapperne skal være i gode materialer. Vi kender det nok alle ( i sær os der har børn ) at det så irriterende når knapperne ikke kan lukkes efter et par gange.

Tøjet bliver lavet uden phthalater og alt muligt andet skidt, hvilket vi forældre jo også er ret vilde med.

Vi har lidt LEGO wear i Bissens tøjskab, og alt sammen har været arvetøj fra venner og familie, og sjældent har man kunne se at det har været brugt meget inden vi har fået det, hvilket vi ved at det har været.

Hos LEGOwear.dk kan du købe tøj til piger her og drenge. Jeg synes dog personligt ikke at der er særlig meget i den str. Vi bruger herhjemme, hvilket jeg godt kunne savne for at nå op på 700 kr, for at opnå fragtfrihed, men det kan jo godt været det bare er mig der synes det ?

Men her er et par billeder af noget af det Elina og jeg godt kunne blive enige om der skulle i kurven.

 

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *