Swingcar.dk

( Indlægget er sponsoreret, men meningerne er mine egne. )

Kender Swingcar.dk ? Det gjorde jeg heller ikke før for et stykke tid siden.

Det er en webbutik med et kæmpe udvalg af alt muligt forskelligt legetøj. Der er næsten alt hvad et barn kan ønske sig, og det er både til drenge og piger og til alle aldre.

Her i huset har vi haft intet mindre end to løbecykler til at stå fra Elinas to-års fødselsdag, men hun har aldrig kunne køre godt på dem. Men da hun kom om på et af de populære løbehjul nemlig en Puky løecykel, drønede hun der ud af. Det var en fryd at se vores motoriske udfordrede pige drøne afsted på stierne.

Nu er det snart fødselsdags-tid for Bissen igen, og jeg har været ved at kigge på hvad hun skal have, hvilket godt kan være rigtig svært, for vi mangler jo ikke rigtig noget. Men jeg har haft god brug af swingcar.dk til at finde på ønsker.

Elina har selv været med til at kigge og hun vil gerne have, så udfra hendes ønsker har jeg lavet en ønskeseddel hvor alle ting kan fås hos Swingcar

– Cykelkurv til Puky cykel

– Cykelhjelm (Nutcase)

– Dyne og pude til dukkevogn

– Dukkelift

– Sutter til dukke

– Tøj til dukke

– Shuffelbooks

– Pige Lego

Så må vi jo se om der er noget af det der er røget i min kurv – men leveringen er bestemt hurtig. Læs evt mere inde på deres kundeudtalelser og www.trustpilot.dk. Jeg er imponeret over servicen.

( Alle billeder er lånt på Swingcar.dk )

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *