Mere ferie

I sidste uge var vi på ferie med hele familien, eller det vil sige hele min side af familien. Mormor og morfar havde inviteret i sommerhus i Cold Hawaii (Klitmøller) – og ja de var lidt småkoldt, om ikke andet så meget blæsende.

Vi boede i et stort sommerhus, men må nok erkende at næste gang skal vi have et større hus, men der er vi nok også to mere. Men i sommerhuset var der en lille pool, så blev brugt næsten hver dag af både store og små. Når nu vejret og stranden ikke indbød til badning, var det super at man bare kunne hoppe i poolen.

Den ene dag tog vi i Fårup Sommerland, hvilket var super for Bissen, hun hyggede sig og prøvede en masse ting og nogle af tingene prøvede hun alene. Hun var super stolt og der var moderen også – hvor er min lille pige blevet af. Jeg fik ikke prøvet så meget selv, men maven sætter også så småt sine begrænsninger og det gjorde køerne også.

Ferie

Det var en dejlig ferie og nu nyder vi den sidste uges ferie herhjemme.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *