Mere efterår og mere garnhygge

I søndags viste efteråret en af siden vejrlige sider frem – regn. Regn det meste af dagen. Men det gjorde ikke så meget for mig, for jeg var nemlig til hæklecafe hos Yarnfreak. Det har jeg været en del gange efterhånden. Det er super hyggeligt, at mødes med andre der har den samme fælles interesse for garn. Det er et meget bredt alders spænd, hvilket også er fedt, for der er super meget inspiration at hente fra dem som har været i gang med håndarbejdet i mange flere år end jeg har.

foto (9)

Jeg plejer altid at have et projekt med, hvor jeg ikke skal tælle for meget og holde øje med en opskrift, for med alt det snakken vil jeg slet ikke få lavet noget der kan bruges til noget. Denne søndag gik jeg i gang med et par græskar efter denne DIY, den er nem at gå til. Jeg har lavet lidt forskellige størrelser efter samme princip som Lene har lavet i sin DIY. Jeg hæklede bare en stilk og satte på, da jeg har på fornemmelsen at Bissen sjæler mine når hun ser dem i morgen.

foto (8)

Tror jeg i snart skal i gang med at lave disse garnkogler.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Mere efterår og mere garnhygge

 1. Heidi Clausen skriver:

  Hvor er det nogle søde græskar, jeg går også i efterårs tanker og tænker og tænker over hvad jeg skal finde på af små projekter… også projekter Casper kan være med til.
  Jeg skal da helt klart til at hækle grankogler, tusind tak for linket 🙂 Sådan nogle skla jeg da have hængende i mine vinduer, må forbi og købe noget gran til det i eftermiddag, så jeg kan hygge mig med det i aften.
  Du må have en rigtig dejlig dag.

  • Anette skriver:

   Ja, de er sådan en hyggelig årstid, hvor man rigtig får lyst til at hygge med kreative påfund. – tjek evt ideer på pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *