Smukt ammevenligt tøj

( sponsoreret indlæg )

Om 80 dage, eller faktisk kun 79 dage, har jeg termin. Med fødslen følger der også en masse tøj indkøb, lidt som der gør med at være gravid. Fra sidste gang jeg født kan jeg huske at det var et helved at finde pænt tøj til at kunne amme i. Især til hvis man går ud, enten tager i byen eller til familiefest. Jeg går fuldstændig ind for amning i det offentlige rum. Men får ikke ind for at man skal sidde og flashe sin bryster ud over alt. Derfor er jeg allerede begyndt at overveje, hvilket tøj jeg kan bruge når jeg har født.

Youandyou.dk laver smukt ammetøj men i et enkelt design, som følger moden i resten af tøjindustrien, således kan det også bruges når man ikke ammer længere. Tøjet er typisk lidt stort i det, så det dækker babybulen – for selv om man har født bliver maven jo ikke flad med det samme som den gør ved de kongelige. Jeg kan godt lide at der er tænkt i lynlåse og i trykknapper som er nemme at åbne.

Youandyou laver også
ventetøj til gravide som også er ammevenligt.

Prøv at se her

Udklip34

 

Udklip54

Billederne er lånt på youandyou.dk

Youandyou gør op med kedeligt ammetøj! Man har ret til at være smuk, selv om man ammer!

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *