Eferårsferie

Der er jo efterårsferie for mange i denne uge. Vi har som de onde forældre vi er, valgt at Elina skulle i børnehave, også selvom jeg går hjemme for tiden. Jeg har desværre ikke den fornødne energi og bækken til at have hende hjemme hver dag.

Men jeg har slet ikke fortrudt, for hun har nydt at være i børnehave hver dag. De har lavet en masse spændende ting fordi de ikke har været så mange børn hver dag. Hun har skabt nye lege relationer, hvilket slet ikke er så dårligt.

I dag havde hun fri sammen med to af hendes små venner. Vi tog ind til byen hvor vi har besøgt Elinas morfar på hans arbejde. Elinas morfar er politibetjent. Så vi har set på motorcykler og politibiler. Og så var vi også så heldig at vi mødte en politihund som hedder Sniffer.

IMG_1676[1]

Efter at have været på besøg hos morfar, tog vi på McD, hvilket børn jo altid synes er hyggeligt. Så gik vi rundt i byen lidt sammen med en masse andre mennesker og så tog vi hjem.

IMG_1680[1]

I morgen står den på børnhave igen, hvilket Elina glæder sig til, for så skal hun lege med sine nye venner.

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Eferårsferie

  1. Karen Elisabeth skriver:

    Lyder som om det har været en tur med STORE oplevelser

    • Anette skriver:

      Ja det var det – især for de to drenge vi havde med. Elina kunne ikke helt forstå hvorfor morfar var et andet sted og havde underligt tøj på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *