Flotte ringe

Som mange andre kvinder har jeg drømt om en dag, at skulle giftes – og nu ser det ud at jeg måske også snart skal giftes ( til foråret ) ….

Så derfor er jagten på den perfekte ring(e) sat ind. Både min kæreste og jeg er er ikke til store ringe og vi har begge korte fingre, så ringene må ikke være for brede eller for prangende.

Vi har været igang med at se udvalget af vielsesringe hos bl.a. Aveny og hvis der skulle være nogen der var lidt nysgerrige på hvilken stil vi godt kan lide, så kan i jo få et par billeder at kigge på.

Ringe

( billederne er fundet på Aveny)

Aveny har mere end 50 års erfaring i urmager- og guldsmedebranchen, og ved derfor hvad danskerne gerne vil have. De har 7 butikker i Danmark, dog alle beliggende på Sjælland, hvilket jeg god kan være lidt ærgerlig over, når nu jeg gerne vil prøve nogle af deres ringe. De har meget mere end forlovelses og vielsesringe. De forhandler også alle andre typer af smykker, ure og brillestel.

Avenys mål er at forhandle kvalitets smykker, til lave priser. De kan de gøre ved at have mange butikker så de kan købe stort ind og tilbyde deres kunder et bredt udvalg og lave priser.

Jeg glæder mig meget til at skulle prøve ringe den kommende tid og måske hvis vejen bringer os forbi Sjælland, skal vi ud og prøve nogle af favoritterne fra billederne.

( indlægget er udarbejdet i samarbejde med Aveny )

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Flotte ringe

  1. Karen skriver:

    Tillykke Anette 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *